Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

ALAVIS MSM NA KLOUBY DISKUZE

 alena maresova  6.2.2024 9:08

zdravim mam artrou 1 stupne v levem kkolenni mohu orosim uzivat Alavis SMS pro kone,i kdyz mam lehci aritmii a beru leky aritmika Propanorm 300 g a vasocardin 1/2 tablety ??, snad by to nemolo vadit dekuji moc za info

Odpovědět

Odpověď

Re: alavis msm na klouby diskuze
 Františka

Já mám taky nemocný srdíčko s aritmií a na klouby mám od vnuka Geloren. Je to taky pro koně a já si ty kapsle krajim nožem. Nemám s tím žádný problém ani se srdcem ani se žaludkem.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: alavis msm na klouby diskuze
 alena

dekuji za info super

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: alavis msm na klouby diskuze
 Jana Nováčková

Byla jsem u lékaře a prosila ho,aby mi pomohl mám bolesti kolen a jestli mohu užívat alavis msm beru warfarin .Byla jsem tak zoufalá,že se na mě vykašlal ,řekl,že to nezná a v počítači to nemá.Pak jsem sehnala injekce do kloubů ,kamarádce to v Brně pichli a měla 3 roky pokoj .Doplácela 3000kč jinak to stojí asi 5000kč.Synvisc one taky to neznal prý to nemá v počítači.Já ho prosila a poslal mě k ortopedovi dal mi aclexu a to nemohu brat prý beru warfarin.Byla jsem s kocourkem u veterináře tam jsem se ptala jestli nemají něco pro zvířata na klouby byl tam syn ten mi poradil Alavis sms ,ale nevěděl jestli to mohu brat s warfarinem.Lékař mi neporadil tak jsem volala tatinkovi veterinářovi a zrovna tam byl pán ,který to bere z warfarinem.Ten Lát z Jevišovic je bezcitný doktor neporadil..Nevím mám 2 psy o které se starám a kocourka a kocourek má nemocnou nožičku tak pro něj a beru to taky .Ten veterinář je ohromný člověk znám ho už přes 30 let je to pan doktor.Všem zvířátkum pomáhá .Ještě ten doktor mi dělal dřepy jak je šikovný tak co můžete chtít po b.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Alavis MSM zlomený kotnik
 Lukáš Pala

Dobrý den,
Zlomil jsem si na fotbale skarede kotník a koupil jsem si Alavis MSM. Mohu přípravek používat, když si ještě picham injekce Zubor na ředění krve? Někde jsem četl že by se to společně nemělo používat. Kotník jsem měl zlomený na vícekrát a operovali mě. Mám tam 8 šroubů, čekají mě ještě dvě operace kdy mi vytáhnou napřed 2 a po půl roce zbylých 6 šroubů.. Sadru mi sundali před dvěma dny a injekce budu aplikovat ještě tři tydny. Mohu používat přípravek společně s infekcemi? Prosím o odpověď. S pozdravem L. P.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

UCINKY MSM

 Luki

Pridam clanek od nas z blogu, protoze MSM ma ruzne pozivtivni ucinky a ne pouze na klouby, ale i na pevnost vlasu a nehtu.. Podrobneji o ucincich zde -- www.slimming.cz/msm/

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Msm na klouby

 Elena Dvorakova

Je mozne zakoupit i ciste MSM v prasku?

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zázvor na rychlejší růst vlasů

 Veronika

Dobrý den.Docela mne zarazilo,že někdo opravdu věří tomu,že zrovna síra podporuje růst vlasů.Měla jsem doma kilové balení v naději,že to opravdu zabere,a žádný zázrak se nekonal,a to ani přes to,že moje strava je vyvážená,a MSM jsem užívala pravidelně.Četla jsem spoustu chvály na MSM proto jsem také objednala,ale pak mne zarazila jedna důležitá věc.Všechny výrobky na rádoby rychlejší růst vlasů slibují zázraky,ale nikde o tom není nic důkazného :)Bohužel za mne určitě ne,ale třeba jsem jen světlá výjimka :)

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Vedlejší účinky

 luk

ty "vedlejší účinky" v podobě akné nejsou v podstatě žádné vedlejší účinky.... tělo se díky MSM zbavuje různých patogenů v těle a tedy ho čistí. Toto čištění je provedeno všemi různými způsoby, tedy i skrz kůži. Po pročištění tyto účinky zase vymizí.

Počet odpovědí: 5 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Pouzivani msm

 Ameenka

Jak se používá msm na rust vlasu jak na klouby?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS