Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

CHLAMYDIE

 dagmar   16.2.2024 13:46

Dobrý den,
,
je mi 52 let a již delší dobu mě trápí nespecifické příznaky. Jsem pořád hodně unavená i když spím třeba 9 hodin denně. Manžel si možná myslí, že jsem lenoch, ale ta únava je někdy nepřekonatelná. Ve tři hodiny v noci se vzbudím a je mi divně od žaludku, až na zvracení, ale nikdy nezvracím. Pořád divně pokašlávám a škrábe mě v krku. Někdy mám pálení mezi prsy a mezi lopatkami. Dělám celý den u počítače, tak to přisuzuji krční páteři. Každý rok chodím na krevní testy a již několik let mám mírně zvýšené jaterní testy. Bolí mě klouby a nohy. Mám hodně červených žilek v očích. Taky trpím kožními problémy a na kožním mi nic nezjistili. Nedávno se tyto kožní problémy projevily na zadnici, potíže ustoupily, ale zůstaly mi po nich fleky, takže se nerada někde svlíkám. Nyní se objevily zase na rukou. Hlavně kolem nehtů. Praská to a bolí. Prosím o radu. Bohužel kouřím asi tak 10 denně. Alkohol piji, přes týden málo, ale o víkendu si dám pár skleniček vína. Tyto problémy již trvají dost dlouho a je to pořád dokola. Někdy je mi líp a někdy hůř, ale úplně dobře mi snad není nikdy. Chybí mi elán. Dceři je let a má podobné problémy a navíc má zvětšenou uzlinu v tříslech.

Odpovědět

Odpověď

Re: chlamydie
 Cempírek

Problémy, které popisujete se často objevují u osob s překyseleným organismem. Zde je několik článků, které se zabývají touto problematikou a pomohou vám vyrovnat acidobazickou rovnováhu: www.ceskyprehled.cz/…
Nedostatek elánu může souviset s přechodem (menopauzou), kdy vám možná chybí některé hormony. S tímto problémem by vám pomohl váš gynekolog, zkuste se tedy na něho obrátit.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS