Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

HERNIE PLOTENKY

 alena smidova  18.2.2024 8:34

DOBRY DEN PROSIM VAS KDO VITE JAKY JE ROZDIL KYLA = HERNIA A VYHREZLA PLOTENKA jde tu o rozdil? jedna se o stejnou diagnosu a nebo ne? dekuji nebo je neco jineho? ja mam a herniu 5l jiz 3 roky zpet jsem byla operovana je 5L HERNIA = KYLA A zase se mi objevi v tom samem miste 5l a v te ji zve mam novou herniu a ceka me operace a bolesti jsou,,, kostrc a noha ve stehne v zadu a hlavne kdyz lezim strasne cose da delat jineho? ja verim ze budu uzdravena ve jmenu Pana Jezise ale chci se informovat co kdo vi z hlediska techto problemu a rekli me ze uz by byla operace horsi a museli by mi dat do klicky to misto o co tu jde kdo mi ukaze rozdil a a mozna zna co se da jinak delat ja rikam verim ze Pan Jezis me uzdravil uz na krizi ze zemrel za me a v jeho ranach jsme byli uzdraveni a ja jsem dite Bozi a vyznavam to to a snazim se zit poctive podle slova Boziho dekuji ....ale chci vedet znat vice o tom je to rozdil a nebpo se jedna stale o to same? vase nazory dekuji moc a preji krasny den tomu kdo mi odepise a vysvetli z hlediska zdravotniho jsem velmi vdecna ..

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Hernie

 Jana Škvárová

Dobrý den,
manžel (1952), zdravý, silný člověk byl v uznávané nemocnici v r.2019 na operaci nezhoubných polypů v tl.střevu. Při anestezii vniknutí 4l obsahu žaludku do plic,napojen na plicní ventilaci, umělý spánek,tracheostomie,zánět plic,zánět pobřišnice-39dnů bojovali lékaři na ICU o jeho život. V břiše stále záněty, skončilo ileostomií, nechali pouze 20cm tl.střeva.Slíbili, že ileostomii zanoří a kýlu "opraví",což se nestalo.Propuštěn s antibiotiky, bakterií Klebsiellou, trombózou v obou nohách v zuboženém stavu, zhubl 25kg, doma stále hubnul, zvracel, vysoké teploty,kolaboval. Prof.který manžela operoval pomoc odmítl, musela jsem zařídit sama.Život mu zachránili ve zdejší okresní nemocnici, 8x hospitalizován-selhání ledvin, neprůchodnost střeva.
Od operace má pooperační kýlu, která se stále ohromně zvětšuje (Neupozornili od počátku na možnost kýlního pásu, koupila jsem sama). Nefrolog, kde je kontrolován říká, že ledviny by operaci zvládly.
Při kontaktování profesora(+foto kýly), který manžela operoval mi řekl, že vzhledem k jeho znalostem v dutině břišní je stav definitivní a operace by byla velice riskantní s nejistým výsledkem. Nemohu se smířit, že zdravý, silný člověk skončí invalidní těžce závislý na péči 3.stupně.
Ráda bych se zeptala, zda existuje naděje pro zkvalitnění manželova života nebo uznávané pracoviště se špičkovými lékaři, kde bychom mohli konzultovat manželovu kýlu a celkový stav.
Děkuji mockrát za radu a odpověď.
Vše dobré, hlavně pevné zdraví
přeje Jana Škvárová

Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Alensmidova@gmail.com

 alena smidova

Dobry den ja jsem uz byla operovana s hernia 5l a zase se mi obnovila v tom samem miste v te jizve znovu a mam bolesti ve stehne co se da delat ne operace kdo ma zkusenosti? dekuji za odpoved zdravim a preji krasny den Alena

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS