Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

MYKOZA NA RUKOU

 Leoš  28.1.2024 17:47

Dobrý den, na mykozu z vlastní zkušenosti doporučuju tohle: www.cannaderm.cz/myc… . Nešlo mi se plísně zbavit, měl sem ji mezi prsty na rukou. Po pár týdnech s Mycosinem mám klid. Ale dělám si pořád lázně - pár kapek do lavorku s vodou a máčím.

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Plíseň nemá ráda sucho

 Jarda

Užíval jsem různé masti s krátkodobým efektem, ale pak jsem se dočetl, že po koupeli je důležité vše mezi prsty osušit. Jenomže, to byste nevěřili, jak jednoduše to jde fénem. A tak jsem se ji po mnoha letech zbavil

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Plíseň nohou diskuze

 Kateřina

Také jsem dlouho trpěla plísněmi nehtů, moc mi pomohla voda z mrtvého moře: morespa.cz/obchod/ba… Od té doby to používám v létě pravidelně když jdu někam třeba do bazénu a už nemám žádné problémy.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Plíseň

 Milada

Tak mohu říci, že dodržuji veškerá hygienická doporučení a rozhodně s nikým nesdílím boty a ponožky - to mě i trochu rozesmálo, a přesto se mi plísně pořád vrací. Mastičky mám vyzkoušené snad všechny možné na trhu, zabírají dobře, ale jen na léčbu, ne jako prevence. Ptala jsem se taky na prevenci a doktor mi doporučil, že si mám koupit výživu na nehty, že by měla nehty i lůžka posílit a měly by být odolnější. Koupila jsem si teda donnu nails, protože mi v lékárně tvrdili, že je jedniná jen na nehty a je to opravdu lepší. Ještě nejsem úplně vyléčená, ale beru je teprve chvíli, ale i tak je to mnohem lepší.

Počet odpovědí: 4 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS