Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

ALAVIS NA KLOUBY DISKUZE

 Gabina  2.3.2024 14:55

Blázníte, přípravek pro dostihový koně? Takovou výkonnost určitě
nemám, navíc bych se bál, že tam mají přimícháno něco navíc, aby to koně
žrali, fuj... :) . Mě v lékárně doporučili GelActiv Proteo-Enzyme v
tabletách. Lékárnice říkala, že je to spojení Proenzi a Wobenzymu, teda
výživa pro klouby a k tomu enzymy na záněty. Asi se mi přesně trefila,
protože mi to funguje.

Odpovědět

Odpověď

Re: alavis na klouby diskuze
 Martina

No já bych to taky nejedla. Radši si koupím gelactiv jak říkáš. Ten je přímo pro lidi.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: alavis na klouby diskuze
 Dana

Já Alavis beru pravidelně půl roku a cítím se po ně o dost lépe.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: alavis na klouby diskuze
 Květka

Ahoj, může ten Alavis i moje 60-ti letá babička?

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: Re: alavis na klouby diskuze
 Cempírek

Alavis obsahuje glukosamin a chondroitin a někdy i MSM a všechny tyto látky mohou ovlivnit účinky Warfarinu. Warfarin bývá obvyklý lék u lidí ve věku 60ti let. Pokud je užíván Warfarin, mohou se tyto látky užívat jen pod dohledem lékaře, jinak hrozí komplikace ohrožující život pacienta.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: Re: alavis na klouby diskuze
 Hanka

Jasný, určitě, můj děda ho bere taky, rozpustíš prášek ve vodě a vypiješ. Chuťově to sice není moc dobrý ale zase Triple Blend obsahuje řírodní suroviny a je fakt hlídanej a kontrolovanej.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Alavis
 Květka

Děkuji moc. Zkusíme ho objednat.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: Re: alavis na klouby diskuze
 Nina

Alavis pro koně může i tvoje babička, jsem ve stejném věku a beru ho už druhým rokem, samozřejmě už po 14 dnech cítím úlevu při pohybu, užívám ho tak že jednu plnou odměrku vysypu do hrnečku, k tomu přidám lžíci medu, jinak bych ho totiž nebyla schopná polknout, zamícháním vytvořím kašičku a tu rozředím vodou cca 3dcl, vypiju na ex nejlépe dopoledne, ptž na noc se pít nemá, ohledně dobrého spánku. Piju pravidelně 14 dní a pak zase 14 dní pauza....začala jsem ho brát po poradě s lékařem, prý je to na našem trhu jediný účinný lék na klouby, pokud již nesou poškozené....

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: alavis na klouby diskuze
 Anča

Mám dvě známé, kterým pomohl a já si ho teď taky budu kupovat. Právě proto že je to pro koně tam nejsou přidany žádny bělidla a želirovadla a podobny věci, ktery se dávají do humánních preparátů, aby byly pilulky líbivější. Jenom jablečný pektyn - což je v podstatě přírodní záležitost.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: alavis na klouby diskuze
 Petra

Dobry den chci se zeptat jakou davku jste pouzivala?Me to vcera rekl jeden pan v kramu ze alavis je nejlepsi.Dekuji

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Alavis pro lidi?
 HankaK

Našla jsem Barny's Triple Blend pro lidské klouby 700 g,brala jsem Alavis Triple Blend a teď mě zaujal ALAVIS™ Celadrin a Alavis Duoflex. Máte někdo zkušenost?
Trochu mě tam zaráží,cituji: "ALAVIS™ Celadrin pro koně se metabolizuje v játrech, na jejichž tkáň má protektivní (ochranný) účinek a odtud ve formě lipoproteinů vstupuje do cílových buněk".
No a tak nevím? Koupit a začít brát nebo ne?
Mám artrózu už pokročilejší, doktoři nereagují,musím si pomoci sama.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Alavis pro lidi?
 milena

Beru ho také a v pohodě. Úleva od bolesti velmi výrazná...co dodat.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: alavis na klouby diskuze
 Aleš

Je tam přimíchán jablečný pektin, který je naopak pro lidi nechutný, ale stačí si zvyknout.
Pokud máte koně, drahého koně, nebudete mu cpát něco, co by ho poškodilo. Samozřejmě je rozdíl mezi organismem koně a člověka. Alavis používá velké množství lidí, si přečtěte recenze na heureka.cz a mnohých fórech pro sportovce.
Farmacie je obrovský byznys, si všimněte kolik se tom uživí lékáren!!!
V mém okolí je jich více než obchodů s potravinami. Konkrétně u Alavisu je rozptyl cen od 887 Kč (konečná cena při osobním odběru), až po 1200 Kč.
To že nemá registraci pro humánní léčbu - použití, neznamená, že je přípravek zdravý škodlivý (u všeho záleží na dávkování). Naopak i když registraci má, neznamená to že je pro všechny lidi bezpečný.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: alavis na klouby diskuze
 Káťa

neni to schvalene na uzivani pro lidi ne? napoj opet vitezi..

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: alavis na klouby diskuze
 květa

Už jsem využívala 2 balení a jsem v pohodě. Kolena vůbec nebolí!! Užívám jednu odměrku 3 měsíce a potom 3 měsíce pauza a znovu opakuji.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Nežádoucí účinky
 Filip

Došel si někdo z Vás co to užívá na jaterní testy?

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Nežádoucí účinky
 Věr

Proč bychom chodili na jaterní testy?Vy si myslíte, že by si někdo dovolil PRO ZVÍŘATA vyrobit něco s vedlejším účinky, jak se to běžně dělá pro lidi? To by si rozmysleli! Majitel drahého výstavního psa nebo dostihového koně, u kterých by se projevilo něco jiného než uzdravení nebo velká úleva, by určitě nemlčel, tak jako musíme mlčet my lidé a věřit, že to, čím nás zdravotnická loby cpe, nám pomůže. Jo, tak leda do hrobu. Jsme jenom prostředky pro jejich větší a větší zisky. Nemocné z lidí vyrábějí, pacienty si udržují, pořád jenom léčí léčí léčí. Ale vyléčilo naše zdravotnictví=pohřebářství vůbec někoho za posledních 30 sametových roků? Jsme jenom pokusní králíci a dárci orgánů za živa. A jsou tak bezohlední, že se tím ani netají!!!!!!! Léků pro zvířata se bát nemusíme, dokud nevyjde najevo, že čím dál víc lidí jim věří a dá jim přednost. Pak teprve se můžou majitelé drahých zvířat začít bát...Vy jste asi fanda našeho zdravotnictví nebo přímo pan dochtor uplácený farm.výrobci, že ano?

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Nežádoucí účinky
 Věra

Ještě klidně přidám svoji zkušenost, i když před více roky.Po těžkém úrazu jsem špatná na nohy strašně dlouho. Jako by to nestačilo, přidala se artroza všech kloubů, zejména pravé koleno už bylo "údajně" na výměnu. Asi 6 r. jsem 2x ročně chodila na nepříjemmné serie injekcí hyaluronu do toho kolene. Pomohlo to vždycky na cca 3 měsíce, ale víc prý než 2x ročně injekce dostat nemůžu, přestože jsem si je velmi draze PLATILA! V našem údajně bezplatném zdravotnictví.Co by člověk neudělal kvůli hrozné bolesti kolene? Když jsem začala chodit se starší fenou na kliniku kvůli jejím bolavým kloubům (viditelně trpěla - jako já), doporučili mi pro ni alavis. Asi po 4 měs. začala běhat jako za mlada, kdežto já trpěla píchance do kolene a belhala se bolestivě pořád o berlích. BOHUŽEL nemůžu vám napsat přesně, který alavis jsem si opakovaně koupila pro sebe, vím, že to bylo s nějakým MSM a stálo to pod 700Kč. Strašná úleva, narok jsem si to zjara koupila znova : Je to dost roků, co už mi OBČAS stačí jen na noc masážní gel s konopím, s berlemi sice chodím kvůli stabilitě (po 3 zpackaných ortop.operacích), ale koleno, které bylo údajně na "výměnu" - super. Na žaludek jsem si s alavisem stěžovat nemohla, přestože mi doktoři předtím prášky téměř zničili celé zažívání, léčila jsem pak u léčitele i játra! a k dr. jsem chodila pro jistotu jen na rozbor krve. S prášky a všemi injekcemiod bolestí jsem zkrátka musela skončit. Nějaký čas jsem moc trpěla, ale léčitel a bylinky pomohli. Nakonec jsem ještě si sama přidala ten alavis - a tvrdím, že v žádné jeho vedlejší účinky na játra nevěřím. Je to ale už dost roků, takže nevím, jestli ho už nějak "nevylepšili", aby tak moc dobře neléčil a museli ho lidi pro zvířata i pro sebe kupovat velké množství atd.atd...Ještě mám mnoho roků přístroj BIOMAC, dřív se to jmenovalo jinak, ale jsou oba na stejném principu. Před cca 15ti lety me to stálo asi 6000Kč, teď to stojí přes 20 000, jaké má výsledky, nevím. Ten můj starý mi po cca 2x hodinovém ozáření nějakého kloubu zajistí pokaždé jeho naprostou a dlouhodobou pohyblivost a bezbolestnost, proto už na alavis už ani nevzpomínám. Upozorňuju, že to ale není žádná reklama na ten přístroj, jen vlastní zkušenost.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Alavis
 Anna Rybenská

Dobrý den, užívala jsem tento přípravek více než rok - byl super (složení je světle hnědé a max . do 1 min se mění na gel).
Minulý týden jsem si ho opět koupila, ale už je v názvu změna -Extra silný a můžu říct , že nestojí za nic....v jeho složení je přidán bílý prášek , tak že je mnohem světlejší a co je hlavní -vůbec nevytváří gel. I když složení je stejné.
Ted´ s tím nejsem vůbec spokojená, a mrzí mě , že jsem ho doporučila dál - kteří si ho zakoupily a nepomáhá ani mě ani ostatním.Mají mě za blázna.
děkuji

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Kloubní výživa Alavis pro koně
 Jana

Prosím, má někdo zkušenost ze začátku třeba negativní? Bolesti kloubů, svalů...
Děkuji

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Algifen neo diskuze

 Martina

Já kupuji jinou výživu www.happytails.cz/kl… myslím, že je lepší než Alavis.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Alavis pro kone

 petr prochazka

Pekny den. Muzu davat prasek alavis pro kone labrador (pes) dekuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Alavis v kostkách

 Eva Orságová

Asi před rokem jsem si objednala alavis pro koně v kostkách. Velmi jsem se na něho těšila protože mám artrozu obou kolen stupeň 3 a nemohu podstoupi operaci protože protože jsem měla dvě plicní embolie a beru Warfarin. Hnes jak mě to došlo tak jsem to začala užívat ale asi po 14 dnech mě začal bolet žaludek. Občas trpím na gastritidu. Tak jsem s užívání přestala. Co mám dělat? Děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Alavis pro lidi.

 Martina

Prosím je možné použít Alavis pro lidi ,u Bechtěrevovy choroby?Nebo doporučíte něco jiného?Děkuji

Počet odpovědí: 9 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

ALAVIS triple blend - vedlejší účinky?

 Lenka Karabinová

Dobrý den, prosím má někdo zkušenosti s vedlejšími účinky při užívání ALAVISU triple blend? Manžel (diabetik ,120 kg, artróza 3.st., kolena) jej začal užívat cca před 3mi týdny, 6g , a poslední dny ( 3-4 dny) mu není dobře od žalůdku. Žalůdek má OK a nemýval žádné problémy . Myslí si, že je to od Alavisu ( jeho silná slanost) . Mikde jsem nenalezla "vedleší" účinky přípravku při užívání lidmi . Má někdo něco jako "příbalový" leták , nebo zkušenosti. Děkuji za radu. Karabinová

Počet odpovědí: 4 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Alavis

 Zuzana

Mám 110kg jak vypočítat dávku Alavis extra silný? .

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Atlet BS

 Marcela

Uvažuji nad koňskou výživou Atlet BS, byla mi doporučena, co si o ní myslíte?
pethome.cz/cs/kone/1…

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Alavis pro lidi dávkování

 Kanta Josef

dobrý den měl bych zájem vyzkoušet alavis .mam začínajicí artrozu v rameni . mam 115 kilo . ale spíše me zajima jestli neni problem v tom že jsem měl před rokem lehkou mrtvici . tlak ,krev všechno v pořadku ,jen mi prostě praskla žilka. děkuji Kanta

Počet odpovědí: 20 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Alavis

 Milda

Má někdo zkušenosti s používáním Alavisu-užívám lék na ředěni krve (Eliqius a rytmu Cordarone.Děkuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Alavis na klouby diskuze

 Jana

Já jím normálně pro lidi. O tomto jsem slyšela, ale nezkoušela jsem to nikdy.

Počet odpovědí: 4 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS