Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

ARTROZA,VYHŘEZLÉ PLOTÉNKY A VÝRŮSTKY V BEDERNÍ PÁTEŘI.

 Václava Svitáková  28.3.2024 16:30

Jsem rok v pracovní neschopnosti a necítím žádné zlepšení po RHB ,INFUZÍCH I po OZONOVÉ TERAPII … Mám příznaky stejné jak zde popisujete . Při chůzi šlápnu jako do prázdna a upadnu . Bolest v bederní oblasti vlevo, nesnesitelná v kyčli směřující kolem stehna po lýtko až k chodidlu a palci. Jsem po několikáté přeobjednána na neurologii NA HOMOLCE, protože mi nebyla od mé stávající neuroložky předepsána magnetická rezonance-odmítla .(tuto na tomto pracovišti vyžadují).
Mám pocit, že se léčba mohla uspíšit o půl roku … Jsem zoufalá, protože se nemohu pohybovat a přibírám na váze …(bojím se)

Mnohokrát děkuji

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Vyhřezlá ploténka v bederní páteři

 Jaroslav Balaštík

Dobrý den,
prosím o doporučení bederního pásu.
Děkuje
Ing. Jaroslav Balaštík

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Vyhřezlá ploténka v bederní páteři

 vaclav

prosím vás jaké lázně na stenozu páteře

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Plotýnky

 Valerie

Dobrý den chtěla bych poprosit poprosit o radu je to už druhý týden co pláču od bolestí nedávno jsem zvedla skleněnej stůl chtěla jsem zvednout stůl pak jsem ucítila ostrou bolest nakonec jsem šla k lékaři protože se to nadalo vydržet a tak mi pichnul inekci dolmina ano pomůže na jeden den ale ráno už kulham protože to střílí do leve nohy pak mi napsal mydokaoin a nymesil jenže nic nepomáhá tet to už střílí do boku jsem už stoho vyčerpaná pan doktor mě na žádné vyšetření neposlal prosím o Vaši radu co dělat je mi 52let a léčím se na astma a cukrovku typ 2 děkuji za odpověď Horváthová

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Vyhřezlá plotýnka cviky

 Jarmila Jandová

Od listopadu jsem v PN. Rehabilitace ani léky nezabírají. Absolvovala jsem obstřiky pod CT a teď čekám, zda zaberou nebo ne. Jsem z toho již nervní, protože mám 4 roky do důchodu a nevím, co si počít.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Nalez na pateri

 MAGDA NEMCOVA

stp. stabilizacni operaci -oboustrane transpedikularne ve vysi L2-5 VRUTY SPOJENE DVEMA SVISLIMI TYCOVIMI KOMPONENTAMI V KOSTNIM OKNE NEKONTRASTNIMI. DOBRY DEN POTREBUJI PORADIT BYLA JSEM CT PATERE MAM TAM NAPSANO KOLEM SVISLE TYCOVE KOMPONENTYY V PRAVO JE PATROVY CIRKULARNI OHRANICENY HYPODENZNI LEM TLOUSTKY KOLEM 10-15 mm DELKY CELKEM CCA 125mm UVNITR TYCE I BUBLINKY PLYNU -NALEZ SUSP.Z TEKUTINOVEHO LEMU ZANETLIVE ETIOLOGIE-ABCESU A PROTO POTREBUJI VEDET JESTLI SE TO DA LECIT NEJAKYMI ANTIBIOTIKY JESTLI ANO NAPISTE ME JAKE A JESTLI SE DOSTANOU BEZ PREDPISU DEKUJI MUZETE ME NAPSAT NA IMEL DEKUJI NEMCOVA OPERACE PATERE BYLA 2006

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS