Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

ASTMA

 Lenka  13.3.2024 19:01

Nemáte prosím někdo radu jak alespoň trošku zmírnit astmatický záchvat?Je víkend a došel mi inhalátor.Děkuji za odpověď.


Odpovědět

Odpověď

Re: astma
 Cempírek

Zkuste při záchvatu chvíli dýchat do většího papírového pytlíku na střídačku s čerstvým vzduchem z venku. Kdybyste to nemohla bez svých léků vydržet a dušnost se zhoršovala, tak mějte při sobě stále telefon s připraveným číslem 112 pro přivolání rychlé záchranné služby. Co nejdříve se stavte u svého pneumologa - plicního lékaře, aby vám předepsal další léčbu.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: astma
 ALES RIHA

dobry vecer nikdy jsem nemel problem s dychanim posledni dobou hlavne v noci spatne dycham hrozne tesce nevim jestli je to astma delam v zahranici odloucen od rdiny hodne nane myslym tak prej to muze bejt z nervu dekuji za radu hezky vecer

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: astma
 Cempírek

Ano, těžkost na plicích může souviset s úzkostnými stavy, které prožíváte díky odloučení od své rodiny. Zkuste si naplánovat delší cestu za nimi domů a nebo požádejte o pomoc psychologa, který vám může předepsat léky proti úzkosti.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: astma
 Vladimír

Bez vyřešení skutečné příčiny astma nepřináší aplikace kortikoidů ani různé inhalátory trvalé výsledky. Příčinou vzniku astma jsou určité potraviny v naší stravě, způsobující zánětlivé autoimunitní reakce těla, které napadají a poškozují naše vlastní tkáně. Konkrétně u astmatu to vede k nadprodukci histaminu a tvorbě bronchiálních spasmů. Používám testy, které určí, jaké konkrétní potraviny Vám tyto reakce v těle vyvolávají. Poradím, jak si upravit výživu, abyste si astma sami trvale odstranili. Kontakt 608 155 338.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS