Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

ČASTÉ MOČENÍ V NOCI,ÚNIK....

 Anna  21.3.2024 18:43

Zdravím p.Cempírek a
děkuji za odpověď.Už dříve jste mě dobře poradil,ale ty doporučované pleny na noc mě dostaly do kolen.Ne,tak zlé to se mnou není.Byla jsem u urologa a dostala jsem léky,je to mnohem lepší.Dá se tak žít.I tak vám děkuji.

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Únik moči

 jura.

při delším sezení je vše v pořádku. , nato vstanu že půjdu na toaletu se vymočit , následně se mi chce moc močit tak ho vezmu a zaškrtim. toto nemohu udělat na veřejnosti. Jak na to ??????

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Léky na zmírnění uniku moči

 Jiří Hajný

Dobrý den. Jsem 6 týdnů po proříznutí moč. měchíře (nešo vůbec čurat) a od té doby mi uniká moč pořád více. Spotřebuji nejméně 6 vložek za den. Na urologii mi pořá říkají cvičit. Jedu např. nakoupit 17km a nákup trvá 30min. A již mám prosaklé i kalhoty. Dozvědel jsem se, že exiztují i nějaké léky na zmírnění uniku moči. Zatim se s nikým nemohu domluvit. Potřeboval bych poradit co mám dělat. Je mi 73let a nerad bych byl jenom doma a nemohl ani nikam jet. Moc děkuji za radu a evet. jake léky exzistují. S pozdrave Hajný

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Únik moči deti

 Katka

Můj vnuk po probuzení, během chvilky než stihne dojít na záchod,tak se vždy pomočí.Jsou mu 4 roky,neměl s tímto problém,znepokojuje mě to , protože ve školce problémy nemá ani v rodině.Děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Velký únik moči operace

 Anna

Je mě 72 roků a už asi 3 roky se trápím s únikem moči,je to stále horší.Nyní už je velké množství moči,které nezvládám.Navíc mám stálé opakování zánětu močových cest,bakterie ecoli,letos už 6x antibiotika.Lékař nenavrhuje žádnou razanní akci.Cystoskopie moč.měchýře dopadla dobře.Pokleslý moč.měchýř mám.Kdo mě poradí jestli si říct o operaci,jestli by pomohla a jak je to těžká operace v mém věku:Jsem docela akční na svůj věk,nemám problémy se srdcem atd.snad bych to zvládla,věřte,že mě to hodně komplikuje život.V noci jdu i 7x na malou.Nevyspím se atd.Děkuji za odpověď.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS