Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

ČERVENÁ VYRÁŽKA NA BŘIŠE

 Libor P.  7.4.2024 14:48

Dobrý den,mám již cca rok a půl problem s červenou vyrážkou různě po těle.Nastalo to při novém nástupu do zaměstnání.Pracuje se tam s epoxid lepidly..Po testech se nic neukázalo ani alergie na lepidla epoxid,ani nic jiného a krev je v pořádku.Prošel jsem spoustu kožařů.Byl jsme léčen na kopřivku a svrab a to několikrát.Specialista na kožní a profesní nemoce netuší co to je.Strašně to pálí,svědí a bolí.Prošel jsem i čínskou medicínou a požád stejné.Máte nějakou radu co by to mohlo být a co použít?
Děkuji Libor P.

Odpovědět

Odpověď

Re: červená vyrážka na břiše
 Cempírek

Proti svědění pomůže lék Claritine. Ostatní řešení můžete dosáhnout jen s reálným lékařem, na internetu dost těžko. Vytrvejte ve svém snažení a zkuste zůstat v péči kožního lékaře a společně hledejte příčiny svých problémů.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Léčení kopřivky
 Miloš Prázný

Dobrý den, již asi dva roky chodím na kožní kliniku v Hradci Králové nejprve se seboroickou dermatitidou, která přešla v kopřivku. Nejprve mi dávali Elocom, který pomáhá i na kopřivku, pak Xados,, Jovesto a nyní Advantan krém, Sumamed a Ewofex, který se bojím vzít, protože jsem byl před měsícem na čtvrté negativní biopsii prostaty a měl jsem
brát Tanyz Eras 0,4 mg. Když však vezmu oba tyto poslední léky, zastavuje se mi močení.
Kopřivka je čím dál větší v rozsahu a když ji namažu jakýmkoli krémem /Nivea, Advantan,
Bepanthen/ kopřivka po hodině na namazaném místě se ztratí a vyrazí ve větší formě jinde a na více místech a ve větším rozsahu, to zn. třeba na celé lopatce a i jinde najednou.
Jsem již nešťastný a domnívám se, že nejsem dobře léčen. Můžete mi pomoci?
Děkuji Vám.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Léčení kopřivky
 Cempírek

U léčby kožního onemocnění, která trvá déle než dva roky a nikam nevede, tak je lepší změnit kožního lékaře. Tím se vám dostane nového zájmu nevyčerpaného lékaře a možná se pak povede i vyléčení. K takto zapeklitému výskytu kopřivky bude těžké hledat pomoc na internetu, protože bez vyšetření a biochemických testů je to jako házet hrách na zeď. Zkuste najít ochotného kožního třeba v Pardubicích a nebo někde jinde v Hradci.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Puchýřky po celém těle-svědivé

 Radmila Lőrinczová

Prosím o radu kamarádčina maminka má malé puchýřky skoro po celém těle a je z toho nanervy. Trvá to už dlouho a každý pohyb či dotek trička nebo i kalhotky na těle ji šíleně svědí a pořád jen brečí a brečí. Bohužel jsem to nevyděla tak to nemohu blíže popsat. Byla i na alergologii kde ji vzali vzorek kůže a nic nebylo zjištěno. Kdysi měla rakovinu a ted´jí někdo postrašil že to může být příznak že se to vrací. Prosím zkuste poradit je mi ji hrozně líto je strašně hodná. Děkuji Radmila.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Vyrazka na tele

 svobodova dana

ahoj mam jiz 3tyden problem s vyrazkou,ktera se me postupne a nepravidelne objevuje na tele.udela se me bily flek ohraniceny svetle cervenym okrajem a svedi me to.byla jsem u obvodni lekarky a ta me rekl,ze je to neznameho puvodu a dala me kortikoidni mast a claritin nejak to nezabira.proto jsem se obratila na vas,jestli ma nekdo podobny nebo mel problem.diky dandy

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS