Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

HERPES V UCHU

 Dana  17.2.2024 9:04

Zdravím, před více jak rokem jsem prodělala herpes v uchu a v ústech. Poležela jsem si dva měsíce doma na kortikoidech a část z toho v nemocnici na kapackach , byla mi udělaná lumbální punkce . Bohužel mi pásový opar poškodil sluchový nerv a tím pádem na něj dost špatně slyším. Už je to rok a něco a stále mě trápí obrovské bolesti postiženého ucha . Prášky už nezabírají .

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Lumbalni punkce

 Monika

Dobrý den,mám dotaz jestli nemůžou být vysledky lumbalni punkce ovlivněny pokud užívám kortikoidy a byla mi podána infuze solu medrolu.Děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Pásový opar v uchu

 Monika

Ve 13 letech jsem prodělala pásový opar v uchu. Začalo to malým vřídkem, který mi dětská doktorka diagnostikovala jako pravděpodobný zánět středního ucha. Asi za 3 dny jsem se v noci vzbudila, chtělo se mi zvracet a hrozně se mi točila hlava. Ráno to bylo stejné. Nedokázala jsem nic sníst. Jakmile jsem jen polkla sousto, letělo hned ven a hlava se mi točila hrozně.
Bohužel, jelikož jsme den předtím měli menší hostinu, lékař se jen smál, že mám asi pokažený žaludek. Nicméně se můj stav nelepšil a večer mě naši vzali rovnou na pohotovost do okresní nemocnice. To už jsem nemohla ani chodit a neviděla na cestu, jak se mi točila hlava. V nemocnici jsem pak dostala ještě křeče do rukou a skončila na kapačkách. Nakonec se můj stav začal zlepšovat a pustili mě domů s tím, že neví, co to bylo.
Po pár týdnech jsem si všimla, že na jedno ucho slyším hůř, tak mě rodiče vzali na ušní a zjistili jsme, že na ucho neslyším vůbec! A teprve tehdy se ukázalo, že jsem v uchu měla herpes, který mi zničil ušní nerv a závratě a zvracení byly příznaky.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Herpes na ušním lalůčku a na patře

 Lída

Tak teď už konečně vím, co jsem měla před dvěma měsíci na ušním lalůčku. Praktická lékařka z toho tehdy byla vyděšená, nevěděla co to je a jelikož mne k tomu hodně bolely i uzliny, nasadila ATB. Trpím na chronické čepy na mandli a před týdnem se mi udělal herpes na patře a k tomu akutní angina. Bez teplot. Teď je mi jasné, že se přeléčení opět nevyhnu. Navíc, když mi bolest z patra občas vystřeluje po dráze lícního nervu. To by asi nemuselo dopadnout dobře! Děkuji za tento článek - velmi mi pomohl.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS