Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

HORMONÁLNÍ NEROVNOVÁHA

 monika jakešová  18.2.2024 15:26

dobrý večer,už 3,5 roku mám velmi slabou a krátkou menses ..začalo to v důsledku stresu který jsem prožívala..neberu žádnou antikoncepci podle svého OG se může též jednat o slabé žluté tělísko kvůli kterému cca 6 dní před očekávanou menses špiním..špinění začalo před rokem po provedené konizaci děložního čípku který je nyní už zjizvený nejspíš prodělanými záněty..pan doktor mi napsal Proveru kvůli tomu špinění od 16 dne na 12 dní po dobu zatím 3 měsíců..já jsem ale proti syntetickým hormonům i proto chci zkusit Macu jako přírodní možný stabilizátor pohlavních hormonů taky proto že podle UTZmám autoimunitní zánět štítné žlázy žádný lék na ni neužívám..možná to vše se vším souvisí stres šž, menses špinění možná nadlevinky kortizol nevím..prosím poradte co s tím vším..děkuji..

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Progesteronový krém organic vedlejší účinky

 Marcela

Dobrý den
Chci se zeptat zda je normální že po dvouch dnech mazání Progesteronoveho krému se mi zhoršili příznaky menopauzy. Je to dočasné?
DekujiMJ

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Progesteron

 Petra

Dobrý den, můžete mi prosím poradit pleťový a tělový krém s Progesteronem? Mám problémy s pleti - akné, dehydratace a kůže na těle ztratila předčasně elasticitu. Dob toho začaly padat vlasy! A dále jsem se chtěla zeptat, jestli je lepší používat progesteron v tabletach, nebo krém?
Dekuji za odpověď.
Petra

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS