Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

JAK NASTARTOVAT TĚLO NA HUBNUTÍ

 Milan  4.1.2024 17:26

Vážím 112 kilo a rozhodl jsem se zhubnout. Poradíte mi někdo jak mám nastartovat tělo na hubnutí?

Odpovědět

Odpověď

Re: jak nastartovat tělo na hubnutí
 Kamča

Nastartovat tělo na hubnutí pomůže zrychlení metabolizmu. To znamená, že tělo pálí kalorie rychleji nežli doposud. Recept na zrychlení metabolizmu je jednoduchý. Každé ráno hned po probuzení si dejte 100% přírodní ovocný džus asi tak 1 - 2 deci. Pak za 20 minut müsli s mlékem nebo jogurtem. Pak za 3 hodiny malé jídlo - svačinku (müsli tyčinka). K obědu nějaké dušené nebo pečené maso s rýží. Potom zase za 3 hodiny svačinka (vařené vajíčko nebo nízkotučný sýr). K večeři půlka grilovaného kuřete bez přílohy. Kdyby byl večer hlad, tak si dejte zase jedno vařené vajíčko nebo nízkotučný sýr bez přílohy. Během celého dne vykonávejte nějaký pohyb - rychlá chůze, běh, chůze po schodech, dřepy a ráno po snídani 10 poctivých kliků. Toto bude fungovat a kila půjdou dolů.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: jak nastartovat tělo na hubnutí
 Milan

Díky Kamčo za rady na nastartování metabolizmu. Postupuju přesně podle tvých rad a za dva měsíce se mi podařilo zhubnout 8 kilo. Mám teď už jen 104 kilo a jsem nabuzený k dalšímu pokračování. Díky díky!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: jak nastartovat tělo na hubnutí
 Dana

Dobry den Prispevek od Kamci je pekny ale není dost dobry pro lidi co chodi do práce .Priklad Vstavam 4.30,bezim na autobus ,pak na metro,V praci jsem v šest .Jdlo mam v devět a pak jdu domu ve dve.Mezitim nemuzu si dat nikde jidlo. Diky za rady pro pracujici.Dana

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: jak nastartovat tělo na hubnutí
 Kamča

Vstávejte o něco dříve, abyste se stačila nasnídat. Snídaně je prostě základ a bez ní žádnou pozitivní změnu nečekejte. Snídaně by měla být vydatná a bohatá na sacharidy, nejlépe vločky. Po snídani běžte na ten bus a metro. Do kapsy si klidně strčte nějakou mysli tyčinku, ať si ji můžete dát v metru za odměnu, že jste to stihla. V sedm hodin si dejte plátkový sýr a rýžový chléb. V devět máte svůj oběd, takže masíčko s přílohou a pěkně se napapejte. Ve 12, až budou ostatní obědvat, si dejte nějaké ovoce třeba jablko. Ve dvě, až půjdete z práce, tak si cestou kupte oblíbený sendvič nebo bagetu. Doma si pak udělejte zeleninový salát z listové zeleniny a k tomu orestované maso bez přílohy. U televize si pak můžete dát odtučněný tvaroh a připravit si jídlo na další den. Takhle by to ve vašem programu mohlo fungovat.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: Re: jak nastartovat tělo na hubnutí
 Dana

No akorát s tim ze ja nemuzu ani v sedum ani ve 12 nic jist. proste to u nas nejde v zadny pripade. jen v devět a to je vse .

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: Re: Re: jak nastartovat tělo na hubnutí
 Eva

To znam, ja se nekdy v praci nestihnu najist vubec :( i kdyz si jidlo poctive chystam s sebou...ne kazdy dela v kanclu, ze...

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Zinek

 Lubosek

Na zinek mohu rozhodně doporučit následující doplněk stravy - www.klubzdravi.cz/pr… - sám ho mám v poličce poslední tři roky a změna určitě byla citelná :)

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zinková mast recept

 Kamča

Tady je recept na výrobu zinkové masti. Jsou zde pospány i možné způsoby, jak se dá zinková mast použít. www.zdravi-lecba.cz/…

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS