Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

LÉČBA LUPÉNKY

 Iren  23.2.2024 7:41

Důvod lupénky spočívá ve střevním traktu - střevní stěny se v některých oblastech ztenčí natolik, že se stanou propustnějšími a k tomu se navíc přidává špatná koordinace vylučovacího systému. Jedovaté látky, které mají procházet střevy a pak být vylučovány, pronikají ztenčenými stěnami do lymfatického systému a pak se dostávají do krevního oběhu.
Průběh lupénky jde zmírnit a dokonce i přes názory většiny lékařů i vyléčit. Podstatou je v první řadě změna jídelníčku a během této změny - střevního traktu s dodáváním minerálů a vitamínů. Dále je nutné pokožku postiženou lupénkou nutně šetrně ošetřovat.
Lupénka je zánět kůže a její původ je ve střevech. Aby jsme lupénku zdárně mohli hodně zmírnit nebo dokonce vyléčit, je zapotřebí úprava jídelníčku - omezit tučná a smažená jídla a přidat více zeleniny a ovoce. dále je zapotřebí v první fázi co nejmírnější detox, posílit imunitu, a doplnit do těla minerály a stopové prvky a to vše zevnitř a povrch kůže jemně ošetřovat - nepoužívat mýdla koupená v drogerii, která pokožku dráždí a vysušují ještě více než je zapotřebí.
Mám velké zkušenosti s léčbou lupénky a můžu říct, že je léčba lupénky z 99% úspěšná, pokud člověk postižený lupénkou spolupracuje a řídí se pokyny.

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Infralampa a lupenka

 IRENA

Dobrý den,synovi se před dvěma lety projevila lupenka. Je možno toto onemocnění alespoň z části zmírnit infralampou,když žádné ani lékařem předepsané přípravky nepomáhají?

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Lupenka nakazliva

 Babi

Srdecne zdravim. Mam prosbicku. Neteř se seznámila s chlapcem,který má lupenku vysetou na penisu. Po styku ho penis boli.

Dotaz zni.

Není možné přenést Infekci do vaginy nebo do úst, uspokojí li ho ústy.
Mela jsem aktivní lupenku do 20.let,tak ze vím jak mi dala zabrat,když byla v aktivitě.
Zda se mi to dost nehygienické.

Děkuji budu ráda ji předat radu, informaci..Od fundovane osoby

Na shle

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Dotaz

 václav

dobrý den chci se zeptat zda pomuže vilečit lupenku diš nebudu kouřit mám lupenku asi 8 let jen lokti a kolena kouřím tak 18 let děkuju za otpověd

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Léčba lupenky diskuse

 Adélka

ahojte chci se vás tady zeptat jestli nevíte o nějakém dobrém gelu, mastičce, prášku nebo čemkoliv co pomáhá při lupence... mám pocit že už jsem zkoušela všechno a nic mi nezabralo :/ děkuji

Počet odpovědí: 14 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Léčba naevus flammeus zkušenosti

 eva z.

Dobrý den,
od narození mám na obličeji oheň, asi 3krát 3 cm.
Na laseru jsem byla asi 25 krát. Různé typy, VERSA PULSE, V beam candela perfekta. Zcela bez efektu. Barva je stejně tmavá, jako před zahájením léčby. Investoval jsem mnoho peněz a výsledek žádný. Jestli to bude číst někdo, kdo se s tímto problémem setkal a má zkušenost s laserem, budu ráda za odpověď. jen by mě zajímalo, jestli je ještě někdo, komu lasery po tolika zákrocích vůbec nepomohly. Děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Kerastase zkušenosti

 Dana

Máte někdo zkušenosti s kosmetikou od Kerastase při onemocnění lupénkou ve vlasech? Pomáhá vám Kerastáze na lupénku anebo naopak lupénku zhoršuje? Dostala nějaké šampony a kondicionery od Kerastase o Vánocích. Svou lupenku ve vlasech mám nyní zklidněnou a nechtěla bych si ji tím zase rozbouřit. Prosím poraďte mi.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS