Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

NALEZ NA PATERI

 MAGDA NEMCOVA  28.3.2024 16:30

stp. stabilizacni operaci -oboustrane transpedikularne ve vysi L2-5 VRUTY SPOJENE DVEMA SVISLIMI TYCOVIMI KOMPONENTAMI V KOSTNIM OKNE NEKONTRASTNIMI. DOBRY DEN POTREBUJI PORADIT BYLA JSEM CT PATERE MAM TAM NAPSANO KOLEM SVISLE TYCOVE KOMPONENTYY V PRAVO JE PATROVY CIRKULARNI OHRANICENY HYPODENZNI LEM TLOUSTKY KOLEM 10-15 mm DELKY CELKEM CCA 125mm UVNITR TYCE I BUBLINKY PLYNU -NALEZ SUSP.Z TEKUTINOVEHO LEMU ZANETLIVE ETIOLOGIE-ABCESU A PROTO POTREBUJI VEDET JESTLI SE TO DA LECIT NEJAKYMI ANTIBIOTIKY JESTLI ANO NAPISTE ME JAKE A JESTLI SE DOSTANOU BEZ PREDPISU DEKUJI MUZETE ME NAPSAT NA IMEL DEKUJI NEMCOVA OPERACE PATERE BYLA 2006

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Vyhřezlá ploténka v bederní páteři

 Jaroslav Balaštík

Dobrý den,
prosím o doporučení bederního pásu.
Děkuje
Ing. Jaroslav Balaštík

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Vyhřezlá ploténka v bederní páteři

 vaclav

prosím vás jaké lázně na stenozu páteře

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Artroza,vyhřezlé ploténky a výrůstky v bederní páteři.

 Václava Svitáková

Jsem rok v pracovní neschopnosti a necítím žádné zlepšení po RHB ,INFUZÍCH I po OZONOVÉ TERAPII … Mám příznaky stejné jak zde popisujete . Při chůzi šlápnu jako do prázdna a upadnu . Bolest v bederní oblasti vlevo, nesnesitelná v kyčli směřující kolem stehna po lýtko až k chodidlu a palci. Jsem po několikáté přeobjednána na neurologii NA HOMOLCE, protože mi nebyla od mé stávající neuroložky předepsána magnetická rezonance-odmítla .(tuto na tomto pracovišti vyžadují).
Mám pocit, že se léčba mohla uspíšit o půl roku … Jsem zoufalá, protože se nemohu pohybovat a přibírám na váze …(bojím se)

Mnohokrát děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Plotýnky

 Valerie

Dobrý den chtěla bych poprosit poprosit o radu je to už druhý týden co pláču od bolestí nedávno jsem zvedla skleněnej stůl chtěla jsem zvednout stůl pak jsem ucítila ostrou bolest nakonec jsem šla k lékaři protože se to nadalo vydržet a tak mi pichnul inekci dolmina ano pomůže na jeden den ale ráno už kulham protože to střílí do leve nohy pak mi napsal mydokaoin a nymesil jenže nic nepomáhá tet to už střílí do boku jsem už stoho vyčerpaná pan doktor mě na žádné vyšetření neposlal prosím o Vaši radu co dělat je mi 52let a léčím se na astma a cukrovku typ 2 děkuji za odpověď Horváthová

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Vyhřezlá plotýnka cviky

 Jarmila Jandová

Od listopadu jsem v PN. Rehabilitace ani léky nezabírají. Absolvovala jsem obstřiky pod CT a teď čekám, zda zaberou nebo ne. Jsem z toho již nervní, protože mám 4 roky do důchodu a nevím, co si počít.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS