Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

NEMOCNICE KRČ DOTAZ

 Kima Milan  20.3.2024 9:00

Dobry den jsem otec Jana Janouška nar.3.12.2011 bytem Praha 4 Jaurisova. Chodime k vám na dětske odd psichiatricke k p. Splichalove a za celou tu dobu jsme od ni nedostaly lekarskou zpravu ato pres to ze o ni neustale pozadujeme. Dnes jsem s pani Doktorkou hovo5il po telefonu a zdelila mi ze mi zpravu neda. Nechapu to a chci vedet zda je to standartni postup takove jednani. pozadal jsem o to abz bila zprava odeslane synovo matce do mista trvaleho bydliste to bilo odmitnuto. Chci take pozadat o zmenu lekare jake jsou pro to podminky. Dekuji Kima.

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Ftn krč kožní oddělení

 Eva Dudáková

Prosím o radu či pomoc.
Maminka (86 let)má kožní problém na nohou. Nemůže už chodit a má velké bolesti. U pravé nohy zánět od prstů přes nárt, kotníky, stehna až po třísla. Největší bolest má od vnitřní stěny nohy. Udělali se jí červené pupeny a ztvrdlá kůže na lýtkách. Obvodní lékař jí na uvedené dal LOCOID (hydrokortizóní mast) a po 12ti hodinách OFLOXIN antibiotika(maminka je alergická na celou penicilinovou řadu).
Prosím o radu či pomoc, jak postupovat. Bydlíme na Praze 4 Jižním Městě a naší spádovou nemocnicí je FTN v Krči, která však nemá kožní odd.
Děkuji Dudáková

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS