Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

SEX PO OPERACI PROSTATY

 Sexchtíč  22.12.2023 14:43

Dobrý den,
Je možné ještě souložit po operaci prostaty

Odpovědět

Odpověď

Jen kladné sliby , ale realita jiná.
 Věra

Můj přítel prodělal robotickou operaci prostaty a ozařování.
Stále věřil , že se vše urovná do normálu - měl jen uzavřený malý nádor v prostatě a tak si dělal naděje . Bohužel má po 3 letech od operace únik moči - 4 pleny za den a o erekci jen sní. Jsem ráda , že zhoubný nádor se nešíří a je tu s námi , ale jeho mužské ego tvrdě narazilo. A povídačkám a slibům lékařů už taky nevěří.
Dle jeho slov by si už dnes rozmyslel , zda chodit jen na kontroly a nebo se nechat zblbnout na operaci. Snažím se mu pomoci tím , že si povídáme o všem , ale dlouho trvalo , než se svěřil.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Jen kladné sliby , ale realita jiná.
 Jirka

To co popisujete je jako přes kopirak v naproste většině operací prostaty.Sám jsem dopadl uplně stejně, sliby a kydy o tom že se vše vrátí do puvodního stavu během krátké doby. Doktoři nám vědomě lžou abychom neodmítli operaci a oni nepřišli o možnost inkasovat penize z pojištoven. Mě osobně slibili že nebudu muset polykat žádné prášky a pak mne nutili polykat Binabic což je neskutečný svinstvo. To jim ovšem nevadilo předepsat mi recept na posilujici prostředky které jsem si musel platit, přitom vědí že binabic je spolehlivě přebije. Z mého pohledu mne doživotně zmrzačili jen aby mohli kasírovat peníze.

PS: Pozor na jisté stránky kde sami sobě piší pochvalne kkomentáře .

Jirka

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Jen kladné sliby , ale realita jiná.
 Luboš Stodůlka

Chceš šukat ,nebo zůstat naživu?Já jsem na tom stejně,a jsem rád,že mě zachránili.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: Jen kladné sliby , ale realita jiná.
 Jirka

Jde o to že doktoři vědomně lžou. Stačilo by před zákrokem říct: Je pravděpodobné že se budete počurávat a na souložení zapomen. Srovnal bych si to , rozhodl a neřekl ani slovo o nepříjemnych následcích, byla by to moje volba na základě pravdivé informace. Můj problem je v tom že jsem dostal informaci o tom že se vše vrátí do původního stavu během několika týdnů maximalně měsíců, což je evidentní lež.
Doslova mi bylo řečeno že těch s trvalými následky je pouhých 10-15 %, skutečnost je daleko horší, plných 50% se potýká s dlouhodobými problémy. Bylo mi slíbeno že nebudu muset polykat chemický svinstvo a výsledek? Dva roky jsem naprosto zbytečně polykal Binabic. Pokud vůbec byla nějaká naděje na erekci tak touto chemií byla spolehlivě zničena. Lhali mi , nic z těch jejich slibů o vrácení funkcí do původního stavu se nesplnilo.
Jirka

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: Jen kladné sliby , ale realita jiná.
 Jirka

Pozor na prolhané doktory!!!
Před nástupem na operaci mi bylo sděleno že trvalá porucha erekce hrozí pouze v 10 až 15cti %. Později přímo v televizi bylo oznámeno že hrozí v 50ti % , když jsem se po odvysílání tohoto pořadu zeptal lékaře co je tedy pravda šel s barvou ven , skutečnost je přímo děsivá je to až 70% podle pracoviště kde je proveden zákrok. Tento fakt mi byl zamlčen a pouze se znovu ukázalo jak doktoři lžou a manipulují s fakty.
Jirka

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: Re: Jen kladné sliby , ale realita jiná.
 Cempírek

Rakovina prostaty je vážná věc a změní váš život, ať se stane cokoliv. Lékař se prostě jen snaží přesvědčit pacienta pro řešení, které mu prodlouží život. Ve chvíli, kdy se pak člověk rozhoduje, jestli podstoupit operaci prostaty, zvažuje všechna pro a proti a jelikož to činí v ještě relativně svěžím stavu, tak si ani nedokáže představit, jaká muka mu neléčená prostata připraví. Až tyto dny přijdou, tak je otázka nějaké erekce úplně nepodstatná a každý by v té chvíli volil raději operaci, jenže to už bývá pozdě. Aby vás lékař ušetřil této stratiplné cesty, vyzdvihne přínosy operace na úkor nežádoucích účinků.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: Re: Re: Jen kladné sliby , ale realita jiná.
 Jirka

Doktor je povinen pacienta pravdivě informovat o následcích operace v mém případě bylo těch lží příliš mnoho, na základě lživých informací jsem zvolil operaci a zničil jsem si život.
Jirka

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: Jen kladné sliby , ale realita jiná.
 senior

Jsem devět let po operaci prostaty,když mi byla diagnostikována rakovina.Byl jsem urologem seznámen s následky,nic mi nezastíral.Rozhodnutí bylo nasnadě.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 Jirka

Pozor,Pozor!
Jestli si kdokoliv myslí že po nepodařeném zákroku bude komunikovat s těmi co jsou příčinou vašeho zmrzačení tak vězte že tomu tak není. Pouhé konstatování faktu je pro pro tyto prolhané doktůrky tak nepříjemné že se nechali obklíčit různými aplikacemi aby náhodou nepříjemný dotaz nedošel až k nim. Po dotazu proč doktůrci lžou se email vrátil s tímto oznámením:Vaše IP adresa serveru je v databázi SORBS DNSBL, bye. Tečka není co dodat, tak se chová skupina prolhaných doktůrků aby nemusela odpovídat na nepříjemné dotazy.
Jirka

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 chobotnice

Každý si může rozmyslet, zda na tu operaci jít či nejít. Mému příteli byly navrhnuty tři alternativy,buďto ho budou sledovat nebo ozařovat nebo se přistoupí na radikální řešení, což je odstranění prostaty. Spolu jsme se rozhodli pro radikální řešení, byli jsme seznámeni s riziky.Klidně oželíme sex, jen když přítel bude zdravý. Žít v nejistotě není také žádný med.A proto raději bez sexu a žít!!!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 Rolfik

Na erekci pomúže injekce Trimixu.Odzkoušeno s vynikajícím výsledkem bez vedlejších účinků.Dop. přeptat se spec.urologa/urologickoandrologická poradna/

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 Zdenek

Také mám za sebou odstranění prostaty v 12/16 když mi bylo 42let. Můj doktor mi vysvětlil rizika a následky různých postupů operace, ozařování... Doporučil mi robotickou operaci, kterou i sám provedl a také mi řekl že je šance cca 15% že po nějaké době se může vrátit erekce. Cca půl roku od operace mi předepisoval různé léky na stimuaci, některé neměli žádný učinek. Asi po roce jsem pozoroval že při stimulaci bývá někdy i tak na 40-50 % tužší než běžně. Trénoval jsem a bylo vidět zlepšení. Nyní mohu mít i styk, akorát trvá delší dobu "příprava" pro zkrácení této doby mi pomáhají předepsané tablety Tadilecto, kterou vezmu tak hodinku předem. Kdyby jsem měl číselně ohodnotit erekci,tak zhruba 90% oproti stavu před operací. Současná přítelkyně říká že v tom vidí i plus že se nemusí chránit, když mám suchý orgasmus :-) Asi jsem měl v tomto štěstí, i na partnerku

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 jirka

jake mate zkusenosti s erekci po odstraneni prostaty

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 Vlastimil Žilka MUDr. s.r.o.

Za měsíc mi bude 68 roků. Zhruba před rokem a půl jsem si nechal vzít krev na PSA.Hladina byla vyšší než norma.Žádné potíže jsem neměl-močení i sex bez problémů.Po konsultaci s urologem jsem se rozhodl pro robotickou operaci. Nyní to bude už skoro rok co jsem po zákroku. Přes den nemám žádné pomočování ani potřebu plen, v noci mám 1 plenu někdy s močí,někdy ne.Sex ale skutečně 0. O této možnosti jsem samozřejmě věděl.Co je ale důležité,je nutné cvičit,dodržovat pitný režim a hlavně žít. Nechat si po půl roce odebrat krev na PSA. Tento zákrok vede k prodloužení života-pozdní realizace odtranění prostay pak může vést k velkým zdravotním problémům a ke zkrácení života.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 Tomáš

Jiří, asi jste si měl zjistit info z více zdrojů. Riziko je všude a při všem.
Je mi 34 let, nyní máme s manželkou teprve 1 dítě (kluka), nechal jsem si zamrazit sperma (chceme ještě minimálně jedno). Mám 8 měsíců po radikální robotické prostatektomii s nervyšetřící metodou. Neustálé vyhledávám nové a nové informace především na netu - metody léčby, lázně, penilní rahabilitace, posílování pânevního dna atd. Taky nám lékař asi neřekl vše, vždy doktorovi řeknu co chci ať mi to napíše nebo poví něco víc. Např. jsem se hodně dočítaval, že pacienti se vrací do práce do 10 týdnu.
Nekecám, mám 8 měsíců po operaci, jsem pořád na nemocenské, užívám si života se synem (který se mi narodil 3 měsíce po operaci), pravidelně cvičím na inkontinenci i na erekci (2x denně vakuová pumpa a obden Silnadefil - ten jsem si vynutil). Nyní jsem schopný každé ráno manželku pěkně pomilovat, ještě to není jako před operací ale jdou vidět pokroky. Jsem rád, že jsem nakonec operaci podstoupil, nejistota by mě možná zabila dříve než rakovina.
Všem držím palce...

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 JIří Černý

Erekce se nedostavuje , žádné jiné řešení (injekce) , nemohu nikde získat .
Operace provedena klasickou radikální operací .

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 Viktor

Mám 7 měsícú po robotické operaci odstranění prostaty a stále unik moči a erekce žádná,co mohu pro to udělat.Viktor

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 Viktor

d´Dobrý den,mám 8 měsíců po operaci prostaty erekce žádná občas unik moče,co mohu udělat pro zlepšení erekce dík Viktor

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Ztráta erekce po operaci prostaty
 Cempírek

Radikální prostatektomie je operace při níž dojde k odstranění prostaty a okolních struktur. Tato operace se nejčastěji provádí při léčbě rakoviny prostaty. Míra úspěšnosti je dobrá, pokud se rakovina nerozšířila za prostatu. Operace má však vedlejší účinky. Jedním z nich je erektilní dysfunkce (ED).

Důvodem, proč radikální prostatektomie nese toto riziko, je to, že dva drobné kavernózní nervy jsou umístěny po stranách prostaty. Normálně tyto kavernózní nervy přenášejí signály do penisu, aby se naplnil krví a stal se vzpřímený. Během operace může dojít k odstranění jednoho nebo obou těchto nervů, pokud jsou příliš blízko ložisku s rakovinou. Také, i když nervy nejsou odstraněny, mohou být během operace poškozeny. Poranění kavernózních nervů je jednou z hlavních příčin ED po operaci prostaty.

Vzhledem k tomu, že ED je častou komplikací po operaci prostaty, je dobré vědět o možnostech její léčby. Je také dobré vědět, že ED postihuje většinu mužů po operaci prostaty a mnoho mužů znovu získá schopnost mít erekci během 2 let po operaci, u které byly zachovány nervy.

Léky na ztopoření
Váš lékař může po operaci předepsat léky jako sildenafil, vardenafil nebo tadalafil. Tyto léky fungují tak, že zvyšují průtok krve do penisu, což může obnovit schopnost mít erekci.

Injekce
Další možností je aplikace léků přímo do penisu. I když to není tak pohodlné jako vzít si pilulku, tato možnost může pomoci k erekci.

Vakuová pumpa
K dispozici je také vakuové zařízení. To zahrnuje umístění mechanické pumpy na penis. Tato pumpa vytváří podtlak, který spouští erekci tím, že krev proudí do penisu. Pro udržení erekce je kolem kořene penisu umístěn malý stahovací pásek.

Chirurgická operace
Existuje také chirurgický zákrok, který může být proveden k léčbě ED. Využívají se různá zařízení, která lze implantovat do penisu, aby vám pomohly dosáhnout erekce. U jednoho typu je pod kůži šourku implantována malá pumpa. Když chcete mít sex, zmáčknete pumpu a tekutina se odešle do válců, které jsou implantovány do penisu. Tekutina pomáhá vytvářet erekci.

Cvičení
Cvičení svalů pánevního dna nabízí také další možnost řešení ED. Jmenuje se kegelovo cvičení a bylo zjištěno, že zlepšuje erektilní funkci u mužů s ED z jiných příčin. Cvičení svalů pánevního dna se provádí po operaci a pomáhá s kontrolou úniku moči a někdy vede i k obnovení sexuální funkce penisu.

Vzhledem k tomu, že existuje mnoho způsobů léčby, které můžete vyzkoušet, je velká šance, že najdete takovou, která bude vyhovovat vašemu životnímu stylu.

Kromě schopnosti dosáhnout erekce však mohou existovat i jiné sexuální problémy. Můžete mít například potíže s orgasmem. Pro muže, kteří mohou mít po operaci prostaty orgasmus, budou mít stále příjemný zážitek. Ale nebudou moci ejakulovat sperma kvůli odstranění prostaty.

ED je po operaci prostaty běžná a v některých případech můžete po nějaké době znovu získat sexuální funkce. To se může pohybovat od několika měsíců do 2 let. Pamatujte také, že ED lze léčit. Díky spolupráci se svým lékařem budete moci najít účinnou léčbu ED.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ztráta erekce po operaci prostaty
 Viktor

Dobrý den,mám 8 měsíců po operaci odstranění prostaty roboticky,občas unik moči ale erekce žádná teď používám vakuovou pumpu která trochu erekci vyvolá ale penis je asi o čvrtinu kratší a není rovný jako dříve spíše deformován,stává se to po téhle operaci?Prosím co můžu udělat abych dosáhl erekce?cialis ap,moc nezabírají jen vak.pumpa.dík Viktor

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Inkontinence
 Jirka

Jsem 8 měsíců po robotické operaci.Stále mě trápí inkontinence. Pravidelně cvičím Kegelovy cviky, provádím venkovni aktivity, tenis,kopaná, plavání. Nadváhou netrpí ani nejsem kuřák. Má někdo prosím zkušenost jak snížit na minimum únik moči aby se člověk zbavil plenek .Kdo to zažil tak ví jak je to pro člověka a okolí nepříjemné. Děkuji za každou radu a zkušenost.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Ztráta erekce po operaci prostaty

 Dušan

Dobrý den jsem po operaci prostaty zhoubné predstojne žlázy ,s tím že tam byli uzliny nastesti uzliny byli negativni je to už 10 měsíců, už jenom chodím každé 3 měsíce na psa mám 0 ,doktor mne napsal modrasil100mg,nezabírá tak mne dal silnější 200mg spedra pomáhám pumpou ale to ztoporeni je pořád slabé já nevím jestli má cenu pokračovat v tabletách nebo ad mne zvolí jinou léčbu

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Ztráta erekce po operaci prostaty

 Dušan

Dobrý den jsem 9 měsicu po operaci prostaty zhoubneho nadoru a k tomu byli jěště nějake uzliny operace proběhla naprostým pořadku ,histologie uzlin byla negativní kontroly chodím každe 3 měsíce psa 0 ,erekce totálne selhala urolog zkouší modrasil 100mg,koupil jsem vakuo pumpu nic nemužu dosahnout erekce ,při poslední kontrole tak urolog mně předepsal silnějí spedra 200mg ,pouzil jsem všecky 4 tablety přitom jsem si pomahal vakou pumpou ,myslím ty tablety každy den jednu a ztopoření nemužu dosahnout nevím před operaci jsem normálně intimně fungoval nevím z jakou lečbou mužu ještě počitat je mi 59 roku ,nechci to ještě vzdávat chut k sexu by byla ale sila penisu je slaba .

Počet odpovědí: 4 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Ztráta erekce po operaci prostaty

 Pavel kostrzeva

Po operácii a vyoperovali prostaty som stratil erekciu. Dá sa s tým niečo rob

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Ztráta erekce po operaci prostaty

 Rémiš Miroslav

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat,jsem po operaci zvětšení
prostaty.Na operaci jsem byl 25.7.2022.Už je to 6 měsíců a pořád ejakulaci nemám přes močovou trubici,ale jde mi to do močového měchýře .Je to běžné po takové době nebo mám jít zpět na urologii a říct jim o problému který mám po operaci.
Děkuji za odpověď.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Ztráta erekce po operaci prostaty

 Jiří

Dobrý den,

že můžu mít ztrátu erekce mi řekli a dá se řešit karonem. Ale nikdo mi neřekl, že budu mít penis o třetinu kradší a při erekci s karonem deformovaný. Neměl jsem ještě 50 let a je to brzy vzdát se sexu.

Počet odpovědí: 4 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Stráta erekce při diabetu nepomáhá ani erex

 Tožička Miroslav

Dobrý den jsem zoufalí a prosím o radu. Jsem diabetik píchám si čtyřikrát denně inzulín nikdy jsem neměl z erekcí problém před dvěma roky mi uprostřed soulože klesl a od té doby erekce není ani náznak už jsem zkusil všechno možné ale nic nepomáhá kamarád je ochrnutý píchne si Ereks a má zábavu na celou noc zaradoval jsem se a nechal jsem si napsat Ereks také, po první aplikaci nebyla erekce skoro žádná po druhé jsem si píchl 50jednotek erekce byla penis se o dost zvětšil byl velký ale ohebný a nedal se zasunout. Moc prosím o radu a děkuji.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Pohlavní styk při erektivní dysfunkci po operaci prostaty

 Milan

Jsem po robotickém odstranění prostaty už 3,5 roku. Někdy mám samovolný únik moče v nejnevhodnější chvíli. Takže musím být neustále ve střehu. Klasickou
erekci nemám a to na sex myslím pořád. Ale už přes deset let používám vakuovou pumpu a můžu potvrdit, že to funguje. Operaci jsem prodělal, když mě bylo necelých 48 let. Tak si snad dovedete představit jak s tím musím bojovat a bez skoro každodenního tréninku s pumpou by byl že mě jen eunuch. Tak pánové nehažte flintu do žita.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Léky po operaci prostaty na erekci

 JAN MAKO

ZDAVÍM PO OPERACI PROSTAI SE MNE ZTRAILA EREKCE, COŽ NEMUŽU S MANŽELKOU SOULOŽIT, I PŘES TO, ŽE V LEDNU 2019 MNĚ BUDE 65. LET. NECHÁPU, ŽE KDYŽ MNĚ OPEROVALI, PROČ BYL ZÁSAH I NA EREKCI, KDYŽ MÁM ZA TO, ŽE S PROSTATOU TO NESOUVISÝ. NEBO SNAD ÁNO ?? PROSÍM O DOPORUČENÍ, TABLETEK, ABY PENIS FUNGOVAL, JAKO PŘED OPERACÍ, ŽE SE MI PENIS ZTOPOŘIL, JENOM KDYŽ JSEM SE OPŘEL NA ZADEK MANŽELKY. PŘEDEM ZA RADU VÁM DĚKUJÍ. S POZDRAVEM JAN MAKO

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Operace prostaty a erekce

 Vaše Pašek6

Umí někdo poradit jak postavit spolehlivě pěnice po operaci prostaty, aby se dalo souložit ???

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Erekce po operaci prostaty - nestojí mi co mám dělat ???

 Borec

Co mám dělat, aby mi opět stále ? Byly mi odooperována prostata a už se mi nepostavil.

Počet odpovědí: 5 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Ztráta erekce.

 Hipokrat12

Dám Vám jednu velmi cennou radu. Nevyhazujte peníze za různé Claviny, není to k ničemu. Před pár lety uběhla 10 letá lhůta od vynálezu Viagry. Na trhu jsou různé Sildenafily. Předepíše Vám to urolog, pokud nemáte moc vysoký tlak a neužíváte nitráty. Mně pomohl Sildenafil Actavis,beru si na předpis Sildenafil, co je v akci. Sildenafil Actavis běžně kupuji na předpis v lékárně v Maxu a za 16 tablet dám 800 Kč. Jedna tableta se dá rozdělit a pokud si vezmete jen čtvrtku tak Vám to pomůže. Vyjde to na pakatel, z těch 16 tablet si uděláte 64 dávek. Sildenafil podporuje erekci a oddaluje vyvrcholení. Určitě budete spokojen. Mně je 69 roků. Po užití tablety potřebujete ale stimulaci partnerky, abyste se vzrušil. Pak mi dejte vědět na můj email Hipokrat12@seznam.cz jak jste dopadl. S pozdravem Honza.

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Moje životní chyba

 Jirka

Souhlasil jsem s operací prostaty a zničil jsem si život. Slibovali mi že se se vše upraví a výsledek? Je ze mne počuranej impotentní mrzák. Opustila mne přítelkyně , zůstal jsem sám a po třech rocích od operace je jasné že se nic nezlepší. Kladu si otázku proč mne raději nesledovali a nenechali normálně žít. Odpověď je jasná, protože ope race znamená peníze a následné krmení svinstvem zvaným Binabic taky znamená slušný výdělek pro všechny v řadě. Raději bych byl naživu jen rok ale pak bych zemřel jako mužskej a ne impotentní mrzák.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Jsi normální???

 Tom

dej si dědo pauzu, uď rád, že můžeš ještě nějakou dobu dýchat a na starý péro zapomeň, stejně ti už bylo k ničemu. Jestli potřebuješ uspokojit tak nastav zadek a vem to z druhé části.
Místo, aby byl rád, že dýchá a užívá si důchodu by chtěl tvrdý péro :-))))

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Operace prostaty

 van3113

Dobrý den chtěla bych se zeptat děda je po operaci zvětšené prostaty vzali mu to a posílali do prahy a dopadlo to dobre . Ale zajímá me vyndali mu i hadicku už a i cural ale večer dostal horečku a měnili krev a mel nízký tlak ,tlak mel vždycky normální a zajímá jaké jsou nasledky nebo co by to mohlo byt a z čeho děkuji za jakoukoliv odpověď .

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Neinformování

 Bláža

Jsem partnerkou muže po odstranění prostaty a po ozařovní. Erekce není schopen , i když se snažím . Nejhorší je , že ho zbavili libida a nemá zájem o mne a o nic co nás dříve dělalo šťastnými. Bohužel ani jeho pot , který mi dříve voněl je jiný - chybí mu testosteron .
Lékaři vše říkají před operací a ozářením jen v náznacích a neřeknou pravdu. Biologická léčba z něho udělá eunucha a nebude mít zájem o ženu vůbec. Je to těžké a náročné na psychiku , on je postižen a dopadá to na náš vztah. Myslela jsem , že to překonám s nadhledem (nejsem už nejmladší - 50roků) ale je to těžké. Orální sex mi dříve vyhovoval, ale dnes mne přítomnost partnera nevzrušuje a to je největší problém. Má silnou inkontinenci i po roce od operace , a pokud se přede mnou svlékne , tak penis nemá - je vtažen do těla .
Pokud jsem se lékařů na internetu ptala , tak slyším odpověď - buďte ráda , že má šanci přežít.
A hlavně nebuďte sobec . Ale já jsem už rok bez kontaktu s mužem . Nejsem za něho vdaná , ale nevím si s tím rady. Nejsem manželka , milenka ale ošetřovatelka. Nechci mu ublížit, ale mám nějaké tělesné potřeby a nejsou uspokojeny . Pak mám ze sebe strach , že pokud někoho potkám , tak odejdu. Nevím si s tím rady . Poraďte. Onanie mi nevyhovuje.

Počet odpovědí: 6 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Dotaz

 Hana

kamarád prodělal robotickou operaci rakoviny prostaty,chtěla bych mu koupit nějaký přírodní doplněk stravy,prosím,poraďte,co by bylo nejvhodnější.Díky a zdravím

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

INFORMACE

 Fany

Ještě jednu srdečně zdravim.Měl jsem zavedenou cévku po odstranění mě pálí žalud.Co je dobré užívat nebo zda je dobré použit heřmánkovou kouep.Při močení necítím pal jen citlivost žaludu.Děkují za radu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

INFORMACE

 Fany

Dobrý den.Jsem po operaci prostaty.Vše jsem si vyslech.Ale chci se zeptat jak dlouho bude léčba trvat než se vrátím k normálnímu procesu.Piji 2,5 až 3 L deně.někdy nemám problém s močením ale stane se,že zd dva tři dni to močit nejde a nejde.Dostal jsem horečku 38.5.Obdržel jsem Ciplox 500 a byla mě zavedená cevka na dva dny.Jaké je ideální pití - čaj bylinky.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Paleni rezani bolest

 evza

rok po operaci prostaty a močového mechyre /zanet,zvetseni/pretrvava bolest,paleni,rezani,neustale uzivani antibiotik,zadny kladny vysledek

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Ztráta erekce po operaci prostaty

 Miloslav Hubatý

Dobrý den. Jsem po robotickém odstranění prostaty z důvodu karcinomu prostaty. Mám problémy s erekcí, i když při masturbaci k ní častečně dochází. Pokud mne stimuluje partnerka, tak také dojde k částečné erekci, ale není tak pevná, aby došlo k zasunutí penisu do vagíny. Při tom k ejakuaci téměř vždy dojde. Lékař mi doporučil inj karon, ale to mi nezabírá. Chci se zeptat, zdali by pro zlepšení a zpevnění erekce pomohlo něco jiného, na oř. Clavin, nebo nějaké cviky. Můžete mi poradit? Děkuji.

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Proč z toho děláte vědu

 Hanka

Mému partnerovi po operaci taky nechce stát do té míry, aby mohlo dojít k zasunutí penisu. Náš sex však nikdy nebyl tak krásný jak nyní. Dříve, když u něj došlo k ejakulaci, sex skončil. Dnes mám pocit, že jsem pro něj více vzácná. Hodně se mi věnuje a já mu to oplácím. Nic nevzdávejte a možná přijdete na to, že to Vašim partnerkám dokonce vyhovuje více než před tím. Vyzkoušejte i to, co Vás před tím lákalo jen ve vašich představách. Přeji všem hodně štěstí a nehažte flintu do žita!

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Po operaci prostaty

 Pavel

Která žena by mě ještě chtěla,když mi nechce stát,sice to umím i jinak,ale moc mi to chybí,vzájemné spojení to nenahradí

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Muz po operaci rakoviny prostaty muze mit deti?

 val

Dobry den chci se zeptat muj muj ma rakovinu prostaty je po operaci muze mit deti ja jsem snim.mela pohlavni styk prosim odepiste dekuji

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Jak dále v životě po operaci prostaty

 Malja

Absolvoval jsem v prosinci 2011 radikální odstranění celé žlázy předstojné včetně semenných váčků.Před operací jsem absolvoval 2x biopsii,odběr vzorků ,jelikož se mi neustále zvyšovala hĺadina PSA,rozhodl jsem se po předchozím pohovoru s primářem urologiie na tento zákrok.I když jsem byl upozorněn,že mohu mít následné problémy a to úniku moči,impotence,nepočítal jsem ,že se dostanu do této kategorie.Po roce z hlediska PSA není téměř žádný problém,což je zhlediska života asi to hlavní.Mám ale pořád mírný únik moči při různých sportovních ,společenských a pracovních aktivitách,tudíž pořád používám absorční vložky.Pro zlepšení funkce močového svěrače,jak mi bylo doporučeno pravidelně čvičím ,jsem aktívní ,snažím se maximálně zadržovat moč a jiné,,je fakt ,že se to podstatně zlepšilo,ale používání zhlediska své hygieny je nutné.Horší situace ale nastala po této operaci a to že nedosáhnu potřebné erekce pro sexuální styk .Nezabírají pořádně ani předepsané léky na podporu erekce,není to pro sexuální styk.Po doporučení pravidelně provádím masáže penisu ,popřípadě i s erotickým podtextem,i když dosahuji pravidelně orgasmu,erekce je maximálně na 60%
,místo sperma mi z penisu vystřikuje směs z močového měchýře.Poraďte mi,moc se mi líbí ženy i když je mi 66 let.Děkuji za Vaše případné rady a návrhy . Malja

Počet odpovědí: 6 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Operace prostaty

 Jindrich

jsem po operaci prostaty robotem mám unik moče a nefunguji jako muž můžete mi poradit po jaké době se vše zlepší děkuji s úctou Jindrich jeden měsíc po operaci

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS