Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

SVĚDĚNÍ PENISU

 Pavel  25.3.2024 9:51

je možné koupit antibiotika bez lékařského předpisu nebo který lékař mi je může předepsat?

Odpovědět

Odpověď

Re: svědění penisu
 Kamča

Antibiotika jinak než na předpis koupit nejdou. Předepsat je může kterýkoli doktor, i praktický lékař. Na svědění penisu zpravidla antibiotika nepomůžou. Na to se předepisuje mast s kortikoidy, která nepříjemné svědění rychle odstraní. Doporučuji nestydět se a zajít ke kožnímu lékaři, nežli se snažit o samoléčbu ATB.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: svědění penisu
 Pavel

a je nutný aby se léčila i partnerka? Jinak dík moc za info,asi si nechám poradit a zajdu tam :-D

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: svědění penisu
 Kamča

Partnerka se bude léčit až podle toho, co to bude. Jestli to bude infekční nemoc tak ano, jestli je to jen dermatitida, tak jen když bude mít příznaky. Hele, fakt tam jdi, tohle řeší hodně lidí a trápí se s tím jen ti co se stydí a nejdou k lékaři. Ti co jdou k lékaři jsou do dvou týdnů vyléčeni a vesele žijí dál. Doktoři tohle znají a není to vůbec žádná ostuda, že tě trápí svědění penisu. Až budeš penis ukazovat, tak ho vnímej jako by to byl palec u ruky. Držím palce, ať se ti to podaří dobře vyřešit.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Na konci předkožky mam červený prstynek
 Miroslav Veselý

Dobrý den na konci předkožky mám červeny prstýnek,který pálí svědí.Pokud ho mažu trimancenolomem E pár dnů je to dobré ,přestanu a je to zpět.Hygienu mám dobrou,dekuji.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: na konci předkožky mam červený prstynek
 Cempírek

Přípravek Triamcinolon E je kortikosteroidní mast, která působí silně protizánětlivě. To se zjevně uplatňuje i ve vašem případě. Ovšem účinek této masti je však namířen jen proti příznakům zánětu, nikoliv proti příčině nemoci. Proto se s touto mastí nemůžete vyléčit. Mast má vážně nežádoucí účinky a je proto dostupná jen na lékařský předpis. Budete se tedy muset obrátit na lékaře, který vám dal tento lék a dohodnout se na jiné léčbě. Kontaktujte kožního lékaře, který vyšetřením zjistí příčinu a poskytne vám účinnou léčbu.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Problém s močením

 Milan Chloupek

Dobrý den asi před dvěma týdny jsem měl pohlavní styk s prostitutkou.K sexu jsem použil kondom ale pro psychickou blokaci jsem to vzdal a nechal jsem ji to dokončit rukou.Od té doby jsem jiný styk neměl Po týdnu jsem začal mít při močení řezání hodně bolestivé.Koupil jsem v lékárně gel Jenamazol a tablety Uronal Acut 20 tab.krabici Brufenu Teď piju ještě čaj na močové cesty,rovnez Brusinky.
Byl jsem u lékaře a ten mě doporučil na kožní,kde mě však nevzali,, pouze objednané,,Objel jsem další lékaře a to samí.Co mám dělat? Bojím se to říct,bojim se dalšího průběhu.Musim do práce Kromě řezání při močení nenacházím další symptomy.Prosim o radu.Jsem z Ústí nad Labem.60 let,63 kg.Nelecim se s ničím alergii nemám .

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Plisen

 jaroslav basl

dobry den byl jsem u kozniho lekare a na urologii nasli mi plisen na predkozce mam jit na obrizku v kvetnu ale potrebuju lek ktery urychli ty praskliny a suchou pokozku na penisu dekuju

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Léčba kvasinková infekce na žaludu

 Karel

Na kvasinky výborně zabírá sucho. Stačí mít žalud 2-3 týdny větraný v suchu. Nepoužívat mýdlo, jen vodu. A vyléčí se to výborně. Jen se musí hlídat, aby to bylo v suchu pořád, i v noci. Pokud se střídá vlhko a sucho, to pak nemá vůbec smysl. Na internetu jsou návody, aby předkožka zůstala, držet vzadu.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Nemoci penisu plisen

 marek

dobry den chtel sem se zeptat mam takovej problem a nevim co snim na kuzi penisu semi udelaly bile tecky a na zaludu mam jako puchejre bile pruhledne a zacalo mi to kolem zaluda cernat nevim co to je a kdokdorovi se stidym muze temi nekdo poradit? diky

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS