Diskuze: tinnitus stop tablety recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk


Uživatel: Miroslav Hrdlička 4.11.2016 14:26

zakoupil jsem tinitus stop asi před 3 týdny dávku na 1 měsíc ,tj 2 tablety denně ...a NIC,vůbec žádné zlepšení,v uších stále píská,už asi ticho nikdy neuslyším,píši to proto,abyste zbytečně nevyhazovali 1500Kč za měsíc,co vůbec nepomáhá,firma sice slibuje v případě neúspěšné léčby vrácení peněz ...no jsem zvědav Miroslav Hrdlička Vodňany

Odpovědět

Odpověď

Re: tinnitus stop tablety recenze
(Zdenek Rajnoha 8.12.2016 12:41)

Stejna zkusenost-ma nekdo kontakt na toho prodejce? D3kuji


Reagovat



Odpověď

Re: tinnitus stop tablety recenze
(Josef 9.12.2016 10:17)

Taky mám slabý tinnitus a doktor mi předepsal dvě dávky Tebokanu, což je výtažek z ginkgo biloby. Nepomohlo. Proč to píšu. Prodejce Tinnitus stop píše o rostlině na "pokraji vyhynutí". Zní to nadějně, ale když si to v googlu přeložíte, "stříbrná meruňka", jde o ginkgo, což zamlčeli. Když jsem to napsal do diskuse na jejich odkazu, tak jsem byl za pár hodin smazán. Takže je to jasný podvod, snaha prodávat relativně levné ginkgo, které opravdu může situaci s tinnitem zlepšit, za nějaký úžasný lék.
Divím se jen, že to pořád podvodníkům prochází, žádná ochrana občanů, co to máme za vlády?


Reagovat



Odpověď

Titinnus stop---PODVOD !
(Traude Rusňoková 31.1.2017 12:32)

Dobrý den.
Lékař mi odmítl Titinnus léčit .Koupila jsem si TITINNUS STOP,ale vůbec nezabíraly.Není adresát jen poštovní doručovatel z Waršavy ,Bratislavy a Českého Těšína.Kde odeslat nevíte.
Není prodejce uveden.Jak jme pátrali ,nic nevede k odesílateli. Nekupovat nic !!!Podvodníci z Polska !!!Je nás hodně podvedených a nikdo se nemíní tím zabývat.Prodávaji v Polsku ,Slovensku a Maďarsku !!nejde je zastavit. NEKUPOVAT !!!


Reagovat



Odpověď

Re: Titinnus stop---PODVOD !
(Ilona 8.2.2017 8:15)

NEKUPOVAT !!!!! NEPOMÁHÁ TO ANI TROŠKU !!!!!


Reagovat



Odpověď

Tinnitus stop
(Honza 18.2.2017 21:09)

Zasadne nekupovat, je to podvod. Nepomuze, ani neublizi. Vyhozene penize. Hnusni smejdi. Honza


Reagovat



Odpověď

Re: Tinnitus stop
(Natasa 24.2.2017 14:17)

NEKUPOVAT! VUBEC NEPOMAHA. Mesic od koupe me psal vyrobce/prodejce ze to byla jen 1. etapa a ze jsou vysledky citit az po 3. etape, takze si mame koupit jeste 2 baleni! Ani nahodou! NEDOPORUCUJI!


Reagovat



Odpověď

Re: Re: Tinnitus stop
(Honza 24.2.2017 18:34)

Dobry den, plne souhlasim. Nepomuze ani druha, ani treti, ani ty dalsi. Kdyby prisel nekdo, jak lecit Tinnitus, dostal by Nobelovou cenu, verte tomu.


Reagovat



Odpověď

Re: tinnitus stop tablety recenze
(MILAN GAVRUN 16.10.2017 9:14)

TAKÉ JSEM NALETĚL TĚM LUMPUM. LÉK NA TINNITUS JE OPRAVDU NA NIC. NEKUPOVAT ŽÁDNÝ EFEKT PROSTĚ. TAHÁK NA PENÍZE.


Reagovat



diskuze se týká článku
přidejte sem svůj komentář

Nenašli jste zde přesně to, co jste hledali? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
Ke svému dotazu použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
další podobná diskuze

Tinnitus stop


(Bohuslav 4.4.2017 18:24)

Dobrý den ,objednal jsem si kapsle 60 ks Tinnitus stop ,kapsle jsem dostal ,ale nevím kolik jich mam brát za den .můžete mi to napsat na email .
Děkuji


Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Odpovědět



Tinnitus stop recenze


(Havel 26.1.2017 21:57)

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!


Počet odpovědí: 0 | Odpovědět



Tinnitus stop


(Marie Ulrichová 28.10.2016 22:16)

Dobrý večer,
po přečtení jsem,ale nikde neviděla cenu za jakou se prodává?
Děkuji za odpověd.
M. Ulrichová


Počet odpovědí: 9 | Zobrazit odpovědi | Odpovědět



zajímavé články