Informace od zdravotní sestry

HLAVNÍ STRÁNKA

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

TINNITUS STOP TABLETY RECENZE

 Miroslav Hrdlička  4.11.2016 14:26

zakoupil jsem tinitus stop asi před 3 týdny dávku na 1 měsíc ,tj 2 tablety denně ...a NIC,vůbec žádné zlepšení,v uších stále píská,už asi ticho nikdy neuslyším,píši to proto,abyste zbytečně nevyhazovali 1500Kč za měsíc,co vůbec nepomáhá,firma sice slibuje v případě neúspěšné léčby vrácení peněz ...no jsem zvědav Miroslav Hrdlička Vodňany

Odpovědět

Odpověď

Re: tinnitus stop tablety recenze
 Zdenek Rajnoha  8.12.2016 12:41

Stejna zkusenost-ma nekdo kontakt na toho prodejce? D3kuji

Stálý odkaz | Reagovat

Odpověď

Re: tinnitus stop tablety recenze
 Josef  9.12.2016 10:17

Taky mám slabý tinnitus a doktor mi předepsal dvě dávky Tebokanu, což je výtažek z ginkgo biloby. Nepomohlo. Proč to píšu. Prodejce Tinnitus stop píše o rostlině na "pokraji vyhynutí". Zní to nadějně, ale když si to v googlu přeložíte, "stříbrná meruňka", jde o ginkgo, což zamlčeli. Když jsem to napsal do diskuse na jejich odkazu, tak jsem byl za pár hodin smazán. Takže je to jasný podvod, snaha prodávat relativně levné ginkgo, které opravdu může situaci s tinnitem zlepšit, za nějaký úžasný lék.
Divím se jen, že to pořád podvodníkům prochází, žádná ochrana občanů, co to máme za vlády?

Stálý odkaz | Reagovat

Odpověď

Titinnus stop---PODVOD !
 Traude Rusňoková  31.1.2017 12:32

Dobrý den.
Lékař mi odmítl Titinnus léčit .Koupila jsem si TITINNUS STOP,ale vůbec nezabíraly.Není adresát jen poštovní doručovatel z Waršavy ,Bratislavy a Českého Těšína.Kde odeslat nevíte.
Není prodejce uveden.Jak jme pátrali ,nic nevede k odesílateli. Nekupovat nic !!!Podvodníci z Polska !!!Je nás hodně podvedených a nikdo se nemíní tím zabývat.Prodávaji v Polsku ,Slovensku a Maďarsku !!nejde je zastavit. NEKUPOVAT !!!

Stálý odkaz | Reagovat

Odpověď

Re: Titinnus stop---PODVOD !
 Ilona  8.2.2017 8:15

NEKUPOVAT !!!!! NEPOMÁHÁ TO ANI TROŠKU !!!!!

Stálý odkaz | Reagovat

Odpověď

Tinnitus stop
 Honza  18.2.2017 21:09

Zasadne nekupovat, je to podvod. Nepomuze, ani neublizi. Vyhozene penize. Hnusni smejdi. Honza

Stálý odkaz | Reagovat

Odpověď

Re: Tinnitus stop
 Natasa  24.2.2017 14:17

NEKUPOVAT! VUBEC NEPOMAHA. Mesic od koupe me psal vyrobce/prodejce ze to byla jen 1. etapa a ze jsou vysledky citit az po 3. etape, takze si mame koupit jeste 2 baleni! Ani nahodou! NEDOPORUCUJI!

Stálý odkaz | Reagovat

Odpověď

Re: Re: Tinnitus stop
 Honza  24.2.2017 18:34

Dobry den, plne souhlasim. Nepomuze ani druha, ani treti, ani ty dalsi. Kdyby prisel nekdo, jak lecit Tinnitus, dostal by Nobelovou cenu, verte tomu.

Stálý odkaz | Reagovat

Odpověď

Re: tinnitus stop tablety recenze
 MILAN GAVRUN  16.10.2017 9:14

TAKÉ JSEM NALETĚL TĚM LUMPUM. LÉK NA TINNITUS JE OPRAVDU NA NIC. NEKUPOVAT ŽÁDNÝ EFEKT PROSTĚ. TAHÁK NA PENÍZE.

Stálý odkaz | Reagovat

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis
Jméno
E-mail
Komentář

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

Připojit fotku

další podobná diskuze

Tinnitus stop

 Bohuslav  4.4.2017 18:24

Dobrý den ,objednal jsem si kapsle 60 ks Tinnitus stop ,kapsle jsem dostal ,ale nevím kolik jich mam brát za den .můžete mi to napsat na email .
Děkuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Tinnitus stop recenze

 Havel  26.1.2017 21:57

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Počet odpovědí: 4 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Tinnitus stop

 Marie Ulrichová  28.10.2016 22:16

Dobrý večer,
po přečtení jsem,ale nikde neviděla cenu za jakou se prodává?
Děkuji za odpověd.
M. Ulrichová

Počet odpovědí: 9 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

NABÍDKA OBCHODU

Stop filtr 30 ks

Stop filtr 30 ks

Cena: 39 Kč