Diskuze: vanilkový lusk


Facebook Twitter Pinterest email tisk


Uživatel: Dana Zmeškalová 6.4.2014 14:10

Dobrý den,nedávno jsem se dozvěděla něco o složení vanilkových cůkrů,koupila jsem si tedy vanilkový lusk,protože peču občas a jsem slabá cukrovkářka,sladím medem,javorovým sirupem,někdy třtinovým cukrem,chtěla jsem se zeptat,jestli mohu vanilkový lusk vložit do javorového sirupu,tím ho ucovat a získat vanilkovou příchut ?,děkuji za odpověd. Zmeškalová

Odpovědět

Odpověď

Re: vanilkový lusk
(Kamča 6.4.2014 15:03)

Cukr je obecně dobrý konzervant, takže i javorový sirup bude dobrý na uchování vanilky. Éterické silice z vanilky můžete přenést do javorového sirupu za pomoci zvýšené teploty kolem 60°C na dvě hodky. Je dobré vanilkový lusk před zahříváním co nejvíce rozmnělnit.


Reagovat



Odpověď

Re: Re: vanilkový lusk
(Dana Zmeškalová 6.4.2014 16:12)

dobrý den,děkuji za rychlou reakci a vyčerpávají odověd,velice mi pomohla ,hezký den,Zmeškalová.


Reagovat



diskuze se týká článku
přidejte sem svůj komentář

Něco není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
zajímavé články