Diskuze: vanilkový lusk


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk


Uživatel: Dana Zmeškalová 6.4.2014 14:10

Dobrý den,nedávno jsem se dozvěděla něco o složení vanilkových cůkrů,koupila jsem si tedy vanilkový lusk,protože peču občas a jsem slabá cukrovkářka,sladím medem,javorovým sirupem,někdy třtinovým cukrem,chtěla jsem se zeptat,jestli mohu vanilkový lusk vložit do javorového sirupu,tím ho ucovat a získat vanilkovou příchut ?,děkuji za odpověd. Zmeškalová

Odpovědět

Odpověď

Re: vanilkový lusk
(Kamča 6.4.2014 15:03)

Cukr je obecně dobrý konzervant, takže i javorový sirup bude dobrý na uchování vanilky. Éterické silice z vanilky můžete přenést do javorového sirupu za pomoci zvýšené teploty kolem 60°C na dvě hodky. Je dobré vanilkový lusk před zahříváním co nejvíce rozmnělnit.


Reagovat



Odpověď

Re: Re: vanilkový lusk
(Dana Zmeškalová 6.4.2014 16:12)

dobrý den,děkuji za rychlou reakci a vyčerpávají odověd,velice mi pomohla ,hezký den,Zmeškalová.


Reagovat



diskuze se týká článku
přidejte sem svůj komentář

Nenašli jste zde přesně to, co jste hledali? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
Ke svému dotazu použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
zajímavé články