Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

VYRAZKA NA TELE

 svobodova dana  7.4.2024 14:48

ahoj mam jiz 3tyden problem s vyrazkou,ktera se me postupne a nepravidelne objevuje na tele.udela se me bily flek ohraniceny svetle cervenym okrajem a svedi me to.byla jsem u obvodni lekarky a ta me rekl,ze je to neznameho puvodu a dala me kortikoidni mast a claritin nejak to nezabira.proto jsem se obratila na vas,jestli ma nekdo podobny nebo mel problem.diky dandy

Odpovědět

Odpověď

Re: vyrazka na tele
 Kamča

Já bych na to zkusila tekutý pudr s obsahem zinku a kafru. A až by to přestalo svědit, tak bych postižená místa promazávala kalciovou mastí. Zkus to. Kožní problémy se často léčí metodou pokus omyl.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Asi mám kopřivku ? Kdo poradí ?
 Václav (64 let)

Z ničeho nic mám každé ráno po téle svědivé pupeny a červenou vyrážku, již asi 14 dní. Také jsem měl oteklý ret a oční víčko. Jinak jsem poměrně zdravý, mám slabší cukrovku II.typu, neberu žádné láky, Během dne se mi vyrážka a pupeny téměř ztratí. Zkoušel jsem vynechat různá jídla a pití ale bez ůzpěchu. Je to zřejmě nějaká alergie a nemohu zjistit na co. Kdo máte podobné problémy a poradíte ?

Přiložený obrázek | Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Asi mám kopřivku ? Kdo poradí ?
 Pavel

Dobrý den předpokládám že už váš problém asi nebude aktuální, ale mám takový problém také. Doktoři na nic nepřišli. V lednu roku 2016 se mi to objevilo poprvé trvalo asi čtyři měsíce a z ničeho nic přestalo každý den ráno výsev puchýřů po těle pokaždé na jiných místech jiné velikosti. A před dvěma dny to samé. Po 4 letech se mi to znovu vrátilo.

Přiložený obrázek | Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Červená vyrážka na břiše

 Libor P.

Dobrý den,mám již cca rok a půl problem s červenou vyrážkou různě po těle.Nastalo to při novém nástupu do zaměstnání.Pracuje se tam s epoxid lepidly..Po testech se nic neukázalo ani alergie na lepidla epoxid,ani nic jiného a krev je v pořádku.Prošel jsem spoustu kožařů.Byl jsme léčen na kopřivku a svrab a to několikrát.Specialista na kožní a profesní nemoce netuší co to je.Strašně to pálí,svědí a bolí.Prošel jsem i čínskou medicínou a požád stejné.Máte nějakou radu co by to mohlo být a co použít?
Děkuji Libor P.

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Puchýřky po celém těle-svědivé

 Radmila Lőrinczová

Prosím o radu kamarádčina maminka má malé puchýřky skoro po celém těle a je z toho nanervy. Trvá to už dlouho a každý pohyb či dotek trička nebo i kalhotky na těle ji šíleně svědí a pořád jen brečí a brečí. Bohužel jsem to nevyděla tak to nemohu blíže popsat. Byla i na alergologii kde ji vzali vzorek kůže a nic nebylo zjištěno. Kdysi měla rakovinu a ted´jí někdo postrašil že to může být příznak že se to vrací. Prosím zkuste poradit je mi ji hrozně líto je strašně hodná. Děkuji Radmila.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS